Tandprothetische praktijk De Veluwe

Kunstgebit specialist Apeldoorn

Meer dan alleen een nieuw kunstgebit! Ons doel is een natuurlijke glimlach voor iedereen.
TPPdeVeluwe2023

Over praktijk de Veluwe

Tandprothetische praktijk de Veluwe is opgericht voor de inwoners van Apeldoorn en omstreken die (gedeeltelijk) tandloos zijn. Het is onze missie om voor iedereen een goed functionerende en een esthetisch natuurlijk kunstgebit te vervaardigen, die bij u past. U kunt zonder doorverwijzing van uw tandarts bij ons terecht!

Tandprothetische Praktijk de Veluwe in Apeldoorn

De sfeer in de praktijk vinden wij belangrijk

En dat ziet en voelt u met de Veluwse sfeer in Praktijk de Veluwe

We willen dat u zich thuis voelt, want alleen dan kunt u met onze adviezen de juiste keuzes maken met betrekking tot uw kunstgebit. Waar kan dat beter dan op ‘de Veluwe’? In de praktijk komt u dan ook elementen van natuurgebied de Veluwe tegen. Persoonlijke aandacht staat op nummer één: Praktijkmanager Willemijn staat u graag te woord voor het maken van een afspraak en om al uw vragen te beantwoorden. Tandprotheticus François helpt u aan een passend kunstgebit. 

Kijk en verwonder, terwijl u in de stoel zit of een kijkje neemt in de techniekruimte waar uw kunstgebit wordt vervaardigd. Ook is er een mogelijkheid om geld te doneren aan het Hoge Veluwe Fonds; met als doel het in zelfstandigheid behouden van natuur, kunst & architectuur op de Veluwe.

Zij kwamen al langs bij Tandprothetische Praktijk de Veluwe

Ton Melenboer

” Ik ben zeer tevreden met mijn prothese. Hij past als gegoten! Fijn, persoonlijk contact! ”

Mevrouw van Dam

” Ik heb het aanmeten van een nieuw kunstgebit lang uitgesteld, omdat ik het geen pretje vond om een afdruk te laten maken. Ik ben enorm blij met het eindresultaat! ”

Michael van Dijk

” Mijn omgeving vindt mijn nieuwe tanden mooi en zelf ben ik ook ontzettend tevreden met het uiterlijk. Het voelt alsof ik mijn natuurlijke eigen tanden weer terug heb! ”

François: Tandprotheticus tandprothetische praktijk de Veluwe, kunstgebit specialist in Apeldoorn

Even voorstellen!

François | Tandprotheticus

François is de Tandprotheticus in Praktijk de Veluwe. Hij is opgegroeid op Aruba, waar zijn ouders een eigen praktijk runden in de tandtechniek. ‘Als jong jochie was ik al aan het knutselen met de tanden en kiezen bij mijn vader op de praktijk’, vertelt hij enthousiast. De liefde voor het vak is als het bruisende zeewater op Aruba, het dooft nooit!

Sinds zijn zestiende woont François in Nederland. Nog steeds had hij het doel voor ogen: ik ga later een eigen Tandprothetische praktijk openen. In 2017 won hij de Hammond prijs, als beste leerling klinisch prothese technicus.

Met inmiddels vijftien jaar ervaring in de tandtechniek volgde hij daarnaast de opleiding Tandprothetiek aan de Hogeschool Utrecht. In juni 2022 heeft hij een handtekening gezet onder het diploma en vloog uit naar een eigen praktijk in Apeldoorn. Naast zijn passie voor het vak, heeft hij veel passie voor sport! 

Willemijn | Praktijkmanager en student Tandprothetiek

Willemijn is de praktijkmanager van Tandprothetische praktijk de Veluwe. Zij staat voor u klaar als u vragen heeft, een afspraak wil inplannen of gezellig een praatje wil maken. Willemijn is opgegroeid op het platteland en legt als docent biologie haar groene ondernemershart in de praktijk, met oog voor alle patiënten. 

Dankzij haar zorgzaamheid en creativiteit, zorgt ze samen met François voor een fijne beleving in de praktijk. Bij Tandprothetische praktijk de Veluwe staan wij voor meer dan alleen het aanmeten van een passend kunstgebit.

Willemijn: Praktijkmanager Tandprothetische praktijk de Veluwe, kunstgebit specialist Apeldoorn

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kunstgebit?

Bij Tandprothetische praktijk de Veluwe stellen we uw kunstgebit naar uw wensen samen in een fijne omgeving. U kunt bij ons terecht voor uw eerste kunstgebit, een volledig of partiële gebitsprothese, een klikgebit, reparatie, onderhoud en een second opinion.